Maak kennis met Viola; De onvermoeibare eigenaresse van Merijn

Mijn naam is Viola Albers en ik ben de directrice van kinderdagverblijf Merijn.
Kinderdagverblijf Merijn is opgericht in september 2008 door Merel
en Reineke. Na 15 jaar hebben zij het stokje overgedragen en ben ik
sinds augustus 2023 de trotse houder.
Vanaf 2010 ben ik werkzaam in de kinderopvang. De eerste paar jaar begonnen als inval medewerker, waarbij ik op veel verschillende groepen en locaties werkte. Dit was heel leerzaam en hier heb ik dan ook de basis ontwikkeld van mijn ideeën over kinderopvang. In de jaren die volgden heb ik veel kennis en inspiratie opgedaan. Het ging steeds meer kriebelen om ooit mijn visie te kunnen toepassen bij een eigen kinderdagverblijf. Daarnaast heb ik als ouder in de kinderopvang ook ervaren wat ik belangrijk vind.
Mijn ideeën heb ik vormgegeven in ons pedagogisch beleidsplan (pdf. 307,1 kB).

Kinderdagverblijf Merijn is sinds 1 september 2008 gevestigd in het hart van de binnenstad van Delft. Merijn staat voor kleinschalige opvang, persoonlijke aandacht in een vertrouwde sfeer, goed contact met de ouders van kinderen, maar bovenal is het een plek waar kinderen met plezier naartoe komen!

herfst2 De kinderen worden in 1 babygroep en 1 peutergroep opgevangen. Op deze manier kunnen we zo goed mogelijk aansluiten op de behoeften van het kind. We beschikken over een ruime buitenspeelplaats, we vinden het erg belangrijk dat kinderen dagelijks buitenspelen.

We zijn erg trots op ons vaste team van deskundige pedagogisch medewerkers. Omdat we zonder invalkrachten werken, bouwen de kinderen en ouders een vertrouwensband op met de leidsters. Hierdoor voelen de kinderen zich veilig en kunnen we goed inspelen op hun individuele behoeften.

Last modified | 10/06/2024