Wat ouders zeggen

Aandacht en flexibiliteit

“Merijn voelde voor ons bij de eerste kennismaking al als de fijnste opvang. En dat is ook zo gebleken. De leidsters hebben aandacht en oog voor wat elk kind nodig heeft, hoe verschillend ze ook zijn. Ook zijn ze samen met Merel en Reineke open, flexibel, en duidelijk naar ons toe. Dat is erg fijn als we vragen hebben over hoe het gaat of als er een keer geruild moet worden voor werk.

Maar bovenal de liefdevolle opvang van onze kinderen in een vrolijk, vast en vertrouwd team zorgt dat we met een blij gevoel naar de Merijn gaan!”

– Emmylou, moeder van Floris en Julie

Een hele fijne plek

“Met veel plezier gaan onze kinderen van 1 (babygroep) en van 3 jaar (peutergroep) naar kinderdagverblijf Merijn. En wat voelen de kinderen zich hier thuis! De vaste en ervaren leidsters geven de dagen een herkenbaar ritme en maken het fijn en gezellig.

Onze kinderen genieten van hun enthousiasme en hun betrokken houding.

Kortom, dit kinderdagverblijf is een hele fijne plek waar onze kinderen kunnen spelen met hun vaste vriendjes en vriendinnetjes, waar ze knutselen volgens bepaalde thema‚Äôs, zingen, dansen, spelen in de verschillende hoeken en (zodra het even kan) heerlijk buiten spelen!”

– Jantine Flapper

Naar de markt.

Betrokkenheid

“Onze kinderen zitten al jaren op de basisschool en toch, iedere keer als we een medewerker of ouder uit de Merijn-tijd tegenkomen in de stad groeten we elkaar of maken we een klein praatje.

Dat illustreert wat ons betreft de betrokkenheid van de medewerkers en ouders bij Merijn.”

– Carrie en Ted, ouders van Daan en Thomas

Last modified | 11/01/2019